Руските власти планират да оценяват гражданите, които се завръщат в

...
Руските власти планират да оценяват гражданите, които се завръщат в
Коментари Харесай

Русия ще оценява патриотизма на руските граждани, които се завръщат от чужбина

Руските управляващи възнамеряват да правят оценка жителите, които се завръщат в Русия от чужбина, като ревизират възприятието им за национализъм и дали са сериозно настроени към войната на Кремъл в прилежаща Украйна, заяви организация Интерфакс.

Според организацията съветската Държавна дума е предала по отношение на това протокол на прокуратурата.

Много от завърналите се съветски жители " са си разрешили да вършат обществени изказвания в чужбина, с цел да дискредитират Русия, управлението на страната и съветските въоръжени сили поради специфичната военна интервенция ", се споделя в документа.

След започването на войната в Украйна, която Москва упорства да бъде наричана публично " специфична военна интервенция ", доста руснаци напуснаха Русия, напомня Българска телеграфна агенция. Някои от тях се притесняваха, че ще получат призовки за въоръжените сили, а други се противопоставяха на възходящите репресии против тези, които се отхвърлят да поддържат сегашната политика на съветското държавно управление.

Тази стъпка идва в миг, когато някои съветски жители се завръщат от Израел, в това число милиардерът Михаил Фридман, откакто палестинската формация " Хамас " извърши предходната събота бруталното си нахлуване против Израел.

Напоследък съветските депутати в Москва неведнъж предизвестяват, че критиците на войната не са добре пристигнали в Русия.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР