Руските власти наложиха в събота забрана за влизане в страната

...
Руските власти наложиха в събота забрана за влизане в страната
Коментари Харесай

Русия наложи ответни санкции на 25 британци

Руските управляващи постановиха в събота възбрана за влизане в страната против 25 английски чиновници в отговор на наложените от Англия през юли наказания същия брой руснаци поради нарушавания на човешките права, съобщи Агенция Франс Прес, представена от БГНЕС

През юли Англия глоби руснаците за хипотетичното им присъединяване в гибелта на юрист Сергей Магнитски. Наказанието бе забрани за пътешестване до Обединеното кралство и заледяване на финансовите им активи в страната.

Сред тях попадна Александър Бастрикин, началник на съветския проверяващ комитет, който се регистрира непосредствено на президента Владимир Путин.

Магнитски, данъчен съветник на английския финансист Уилям Браудър, умря в пандиза през 2009 година, откакто упрекна съветските чиновници в данъчна машинация на стойност 230 млн. $.
Полезна ли ви беше тази публикация? Ще се радваме, в случай че подкрепите електронното издание Mediapool.bg, с цел да може и отсега нататък да разчитате на самостоятелна, професионална и почтена осведомително - аналитична медия.
Подкр
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР