Руските власти едва ли ще могат да осигурят 400 000

...
Руските власти едва ли ще могат да осигурят 400 000
Коментари Харесай

Ще попълни ли Русия армията си с 400 хиляди доброволци: Британското разузнаване разкри триковете на Кремъл

Руските управляващи надали ще могат да обезпечат 400 000 души да постъпят непринудено в редиците на съветската войска. Така считат от английското министерство на защитата, базирайки се на данни от разузнаването, предава УНИАН.

Твърди се, че съветските управляващи са избрали „ доброволчески модел “ за увеличение на числеността на военния личен състав и решение на кадрови проблеми, тъй че страната да има най-малък брой несъгласни с сходни дейности. (...) Съществува действителна опция обаче на процедура тази разлика да бъде заличена и районните управляващи и да се опитат да изпълнят дилемите си по набиране на личен състав, като принудят мъжете да се причислят към армията “, отбелязва ведомството.

В средата на март в медиите излече информация, че от 1 април в Руската федерация ще стартира ново набиране на военнослужещи по контракт в армията. Според публицисти съветските управляващи желаят да попълнят редиците на армията с 400 000 военнослужещи по контракт и към този момент са изпратени заповеди в районите.

По-рано беше обявено, че в съветската Държавна дума е импортиран проектозакон, който планува увеличение на наборната възраст в Русия. Преди това на 21 септември предходната година президентът Владимир Путин разгласи " частична готовност ". В армията трябваше да бъдат взети единствено хора с боен опит, само че медиите неведнъж съобщаваха, че са мобилизирани и хора без никакъв опит, разяснявайки, че те ще се употребяват като пушечно месо във войната против Украйна.

Факт е, че Руската федерация претърпя големи загуби в провокирания от нея спор в Украйна. Руските загуби в него към този момент възлизат на 172 900 нашественици.

Превод: Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР