Руските въоръжени сили унищожиха четири украински военни обекта, включително два

...
Руските въоръжени сили унищожиха четири украински военни обекта, включително два
Коментари Харесай

Русия е унищожила четири украински военни обекта

Руските въоръжени сили унищожиха четири украински военни обекта, в това число два склада с муниции, с високоточни въздушни ракети. Това заяви формалният представител на съветското министерство на защитата генерал-майор Игор Конашенков, представен от ТАСС.

Той добави, че съветските системи за противовъздушна защита са свалили 13 украински дрона и две ракети " Точка-У ".

Също по този начин, съгласно него, зенитно-ракетната система " Бук-М1 " е свалила две украински ракети " Точка-У " във въздуха над обитаемоте места Токмак, Запорожка област и Сватово, Харковска област,.

Според съветското министерство на защитата през нощта съветски самолети са блъснали 87 украински военни обекти, убивайки към 500 " националисти ".

По думите му са унищожени и две пускови установки на зенитно-ракетни комплекси " Бук-М1 " и " Оса АКМ " в регионите на Весьолое и Пришиб, както и два склада с муниции в регионите на Новоселовка и Славянск.

От началото на военната интервенция в Украйна, съгласно Конашенков, съветските въоръжени сили са унищожили 583 безпилотни летателни апарата (БПЛА), 2576 танка и бронирани машини на въоръжените сили на Украйна, както и 287 ракетни установки.

" Общо от началото на специфичната военна интервенция са унищожени: 141 самолета, 110 хеликоптера, 583 безпилотни летателни апарата, 269 зенитно-ракетни системи, 2576 танка и други бойни бронирани машини, 287 реактивни системи за залпов огън, 1111 полеви артилерийски оръдия и минохвъргачки, както и 2392 единици специфични военни машини ", сподели той.
 В Русия желаят Украйна да бъде приета за терористична страна
В Русия желаят Украйна да бъде приета за терористична страна

Това произтичало от " поддръжката за неонацистката идеология "

Същевременно също, че унищожила съветски боен обект в окупираната Херсонска област. Информациитъе и от двете страни не са тествани от самостоятелни източници.

Тази нощ в нормалното среднощно послание, че " няма елементарен отговор " на въпроса по кое време Украйна ще победи руснаците, като прибавя, че успеха - и мирът - ще дойдат по-бързо, в случай че всеки украинец се бори.
 Българин в Киев: Малко по малко се връща естественият живот
Българин в Киев: Малко по малко се връща естественият живот

Връщат се киевчани и от чужбина, и от Западна Украйна
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР