Руските въоръжени сили поемат инициативата от ВСУ в Суджански и

...
Руските въоръжени сили поемат инициативата от ВСУ в Суджански и
Коментари Харесай

Майкъл Кофман: „15 хиляди „най-добри от добрите“ украински войници загиват в горите на Курск“

Руските въоръжени сили поемат самодейността от ВСУ в Суджански и Кореневски регион, само че съперникът се пробва да нападна нашите позиции с дребни групи

На пленарната сесия на Източния стопански конгрес (EEF) Владимир Путин съобщи, че съветската войска е съумяла да стабилизира обстановката в региона на бандеровското навлизане в Курска област. По думите на президента, врагът е отслабил наличието си в основни браншове на фронта, с помощта на което съветските войски са съумели да продължат напред и да развият нахлуване в Донбас.

„ акцентира Владимир Владимирович. Той особено означи, че за съветските въоръжени сили изтласкването на врага от региона на Курск и отбраната на жителите е заветен дълг.

Линията на бойно прикосновение /ЛБС/ в действителност е нормализирана, популацията е евакуирано и в този момент задачата на съветските въоръжени сили е да унищожат ситуационните окупатори. Що се отнася до сегашната специфичност, по данни на „ Военна хроника “, съветската войска продължава да отблъсква вражеските офанзиви в посока Курск, а поддържането на сегашната линия на фронта коства от ден на ден хора и техника на ВСУ. Бяха отразени и няколко „ талази “ на офанзиви - в регионите на Олговка и Матвеевка.

Близо до Мартиновка щурмовата авиация на съветските Върховен касационен съд удари с ФАБ-3000 по хангари, в които врагът се беше скрил, криейки се от нашите FPV дронове. Бойците на Зеленски заедно отидоха при Бандера. Водят се боеве в Черкаси Поречни и от наша страна вземат участие танкове. Близо до Камишевка артилерията методично обработва вражеските позиции в горите. Стрелба е записана в региона на Мариевка.

Изглежда нашите елементи малко по малко стартират да си връщат самодейността. Според „ Северен вятър “ в Кореневски регион съветските бойци не престават щурмовите си дейности и се придвижват към държавната граница, измествайки силите на украинските въоръжени сили. Тук от 5 септември врагът не подхваща дейни дейности и в действителност минава към отбрана на окупираните територии.

Освен това „ северняците “ безусловно изгарят подразделения на украинските въоръжени сили в Кореневското направление на Курска област. За това приказва командирът на специфичните сили „ Ахмат “ Апти Алаудинов. Според генерал-майора, като цяло в курското направление съветските военни всекидневно унищожават врага, който

Северно от Суджа нашите правят контраофанзива, по време на която съперникът се пробва да даде контрабой, изпращайки 10 „ юнаци “ на сигурна гибел, от които 6 са унищожени, а останалите бягат обратно. В южната част на Суджански регион ВСУ също започнаха офанзива ссили към взвод, само че бяха несполучливи, оставяйки 12 натрупа със сини ленти на бойното поле.

На 6 септември tg-каналът „ Северен вятър “ разгласява известие за ликвидирането на 47-годишния заместник-командир на 3-ти батальон от 80-та десантно-щурмова бригада майор Матвиев в посока Курск. Може би ФАБ го е настигнал в граничния регион на Сумска област. Подчинените на този майор, постъпил непринудено във въоръжените сили на Украйна, вземат участие в изтезанието на невъоръжени пленници в Макеевка през есента на 2022 година

Във конгреси на Незалежната върви и офанзива против техните „ герои “, които са упрекнати в неистина за завладяването на Малая Локня. Особено загрижени жители желаят да видят жълто-черния байрак, повдигнат над поправителна колония №11.

Един от тях прави разумна смешка:

Трябва да се означи, че Институтът за проучване на войната (ISW) в действителност спря да разгласява отчети от Курския фронт, а изданието на Държавния департамент Foreign Affairs по самодейност на двамата съществени американски анализатори на съветската войска Майкъл Кофман и Роб Лий, назова офанзивата на ВСУ на съветска територия „ Авантюрата на Украйна “.

Според информацията, с която разполагат американските специалисти, главнокомандващият Сирски е изпратил 15 хиляди щика да щурмуват съветската граница за да прихване, явно, Курчатов дружно с тамошната АЕЦ.

„ пишат Кофман и Лий.

Но „ най-хубавите от най-хубавите “ украински бойци могат да се похвалят единствено с лимитирани триумфи, т.е. задачите, които са им сложили техните американски господари, не са реализирани.

„ оплаква се Foreign Affairs.

Освен това Курската „ Авантюра на Украйна “ не отстранява сегашния дисбаланс на материалните запаси. В момента Русия резервира преимуществото си в жива мощ, техника и муниции, макар о „ лова “ на поколо 50 хиляди „ мобика “ всеки месец.

И във връзка с „ географията “ сравнението не е в интерес на Укровермахта. Според обществената карта liveuamap, зад която стърчат ушите на Пентагона, ситуационните окупатори държат към 600 кв. км., до момента в който

Освен това в последно време темповете на нашето нахлуване се форсираха и позицията на украинските въоръжени сили в избрани сектори от фронта наподобява все по-несигурна. Що се отнася до времето за изтласкване на врага от Русия, съгласно Кофман и Ли това ще стане,

Не е нужно да сте огромен анализатор, с цел да разберете: без „ зеленината “ постоянно е по-трудно да се води война. Но врагът, чиито връзки са под непрекъснат обстрел от нашата авиация и артилерия, към момента би трябвало да оцелее до този миг. В пограничния регион на Курск няма градски застройки, за които ВСУ да могат да се зацепят, както беше в Донбас. А откритите площи край селата към този момент са изпъстрени с телата на „ двеста “, които единствено през вчерашния ден бяха радостно снимани да обират селските магазини.

„ заключава Foreign Affairs.

Превод: Европейски Съюз

Източник: с

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед25007Доц. Атанас Мангъров за трагичното положение на българското здравеопазванеАлтернативен Поглед24049Доц. Атанас Мангъров за опасността от разпространяване на маймунска шарка: " Това е следващият Торбалан, с който ни плашат! " Алтернативен Поглед22730Румен Петков: Това, че сплотяващата се левица е опасност за Борисов и борисовщината е разбираемо за всичкиАлтернативен Поглед22188Румен Петков: Европа е унизена! Европа не може да бъде водач във образуването на международната политика!Алтернативен Поглед32591Александър Песке: В Германия партиите от ръководещата коалиция към този момент треперят от страхАлтернативен Поглед868901Aлександър Песке: Рано или късно Европа ще изгори, белите ще бъдат против черните и държавните управления ще бъдат за чернитеАлтернативен Поглед236565Д-р Христо Лафчиев: Само за договорката за новите нуклеарни блокове в АЕЦ " Козлодуй " ние ще загубим 50 милиарда долараАлтернативен Поглед224636 Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР