Руските служби за сигурност планират терористични актове на територията на

...
Руските служби за сигурност планират терористични актове на територията на
Коментари Харесай

Украйна: Русия готви терористични атаки на своя територия

Руските служби за сигурност възнамеряват " терористични актове " на територията на Русия, с цел да насочат публичното мнение против Украйна. Това съобщи началникът на украинското министерство на защитата Кирило Буданов, оповестява Би Би Си.

" Миниране и взривяване на жилищни здания, лечебни заведения и учебни заведения в съветските обитаеми места " са част от проектите им, сподели Буданов.

Той добави, че руснаците възнамеряват " ракетни удари и бомбардировки над Белгород, покрай източната граница на Украйна с Русия, или градове в Крим, в южната част на Украйна ".

Буданов съобщи, че е допустимо Русия да показа тези дейности като " опрощение за грубост против украинските цивилни " в Буча, покрай столицата Киев, и източния град Краматорск.

Припомняме, че в Белгород към този момент имаше гърмежи на петролни бази, като за втория Русия упрекна украински военни хеликоптери. Украинският президент Володимир Зеленски беше запитан за това, само че отговори, че няма да разисква обществено информация, която съставлява военна загадка.
ТЕМА преди 8 минути 15 преди 13 минути 137 преди 1 час 936
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР