Руските сили са подготвили мобилни крематориуми, които могат да употребяват

...
Руските сили са подготвили мобилни крематориуми, които могат да употребяват
Коментари Харесай

Руските войски с мобилни крематориуми, горят телата на жертвите в тях

Руските сили са подготвили мобилни крематориуми, които могат да използват при всеки иден спор с Украйна, заяви английският министър на защитата Бен Уолъс, представен от „Телеграф“.

Министерството пусна записи на конфигуриран като транспортно средство крематориум с място, което „изпарява“ човешките тела едно по едно. Очевидци споделят, че мобилният крематориум следва руските сили и се чака да продължи да върви след войските на страната в Украйна, заяви The Telegraph.

Бен Уолъс позволява, че системата е може би способ Кремъл да покрие всички евентуални бъдещи жертви при разногласията измежду Русия и Украйна. Той изрази страха си, че може да се повторят дейностите от 2014 година, когато Русия за първи път нахлу в Украйна.



И преди Русия е употребявала мобилни крематориуми, които следват войските на бойното поле, съобщи Уолъс и дефинира обстоятелството като „смразяващ“.

„Ако бях войник и знаех, че генералите ми имат толкова малко религия в мен, че ме преследват на бойното поле с мобилен крематориум, или ако бях майка или баща на правоприемник, възможна жертва на бойното поле, и държавното ръководство ми смята, че методът да се прикрият жертвите е мобилен крематориум, щях да съм надълбоко, надълбоко смутен „, споделя той.

На фрагментите, оповестени от Министерството на отбраната, надпис на кирилица, изписан във видеото, оповестява, че оборудването, опредвидено за унищожаването на рисков биологичен отпадък, идва от компанията в Санкт Петербург „Турмали „. От изданието пробваха несполучливо да се свържат с компанията.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР