Руските сили са на около 10 километра от центъра на

...
Руските сили са на около 10 километра от центъра на
Коментари Харесай

Пентагонът: Русия вече е вкарала 92 % от предвидените за инвазия войски в Украйна

Руските сили са на към 10 километра от центъра на град Чернигов и на град Харков, демонстрира американската разследваща информация. На юг към момента се следят тежки сражения в Херсон, който съгласно известията е паднал под съветски надзор.

Пентагонът заяви, че 92% от съветските сили, планувани за инвазия в Украйна, към този момент са на украинска земя, предаде Би Би Си, цитирайки почитан боен чиновник от Вашингтон, съобщи Епицентър.

Русия е изстреляла повече от 500 ракети от началото на военната експанзия и 92% от плануванаъа бойна мощност на Русия в този момент е в Украйна. Въздушното пространство над Украйна продължава да не е под контрола на съветския агресор, украинската войска безстрашно се бори против врага.

Пентагонът осведоми също, че големият боен ескорт на Русия, движещ се към Киев, към момента е на към 25 километра от столицата.

Руските сили са на към 10 километра от центъра на град Чернигов и на град Харков, демонстрира американската разследваща информация. На юг към момента се наблюдават тежки сражения в Херсон, който съгласно известията е паднал под съветски надзор.

Атентатът против Запорожката атомна електроцентрала показва „ безразсъдството “ на съветската инвазия, само че няма приключване на радиоактивни субстанции досега от централата, съгласно оценки на Съединени американски щати.

Войната в Украйна основава опасност за целия свят, съобщи по-рано през днешния ден държавният секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкън пред публицисти преди началото на изключителното съвещание на външните министри от Европейски Съюз, Канада, Англия и Украйна, в което ще взе участие и генералният секретар на НАТО.

Блинкън дефинира като " забележителна " и " историческа " скоростта, с която Европейски Съюз вкара наказания против Русия поради нахлуването в Украйна. Той означи, че една от водещите задания на новото управление на Съединени американски щати е укрепването на взаимоотношението с Европейски Съюз, написа Факти.бг..
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР