Руските сили са атакували обекти в Одеска областВ рамките на

...
Руските сили са атакували обекти в Одеска областВ рамките на
Коментари Харесай

Русия: Проведохме операция Възмездие

Руските сили са атакували обекти в Одеска област

В рамките на интервенция " Възмездие “ съветските сили са атакували обекти в Одеска област, където се създават безпилотни катери, оповестява вестник " Коммерсант “, като се базира на пресслужбата на Министерството на защитата в Москва.

От редакцията напомнят, че по-рано стана ясно, че последната атака срещу Кримския мост е била осъществена благодарение на два безпилотни надводни апарата, предаде Агенция Фокус.

" Въоръжените сили на Руската федерация нанесоха колективен възмезден удар с високоточно оръжие с морско базиране по обекти, където се подготвяха терористични дейности против Руската федерация благодарение на безпилотни катери, както и на мястото на тяхното произвеждане в корабостроителница покрай град Одеса “, разясниха от военното министерство.

В понеделник президентът на страната Владимир Путин обеща отговор на атаката против Кримския мост, като добави, че се приготвят съответните оферти от Министерството на защитата. В същото време представителят на Кремъл Дмитрий Песков съобщи, че се създава предложение за отговор на атаката против Кримския мост.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР