Руските сили натискат силно срещу повече украински градове и села

...
Руските сили натискат силно срещу повече украински градове и села
Коментари Харесай

Руската атака е насочена към повече украински градове и села

Руските сили натискат мощно против повече украински градове и села в източна и югоизточна Украйна, до момента в който Москва се пробва да натисне преимуществото си в оръжия и войски, споделиха публични лица в Киев.

Въпреки очевидната инерция на Русия на място, Украйна съобщи, че е свалила 13 съветски военни самолета този месец, в това число три в четвъртък, до момента в който силите на Кремъл упорстват.

С цялостното огромна война, която към този момент е трета година, съветските сили обитават някои украински отбранителни позиции, с цел да ги подчинят, разполагайки големи количества артилерия и войски в опит да пробият отбранителни линии в набелязани точки.

Въпреки че облагите на Русия бяха дребни, мудни и скъпи, Украйна няма задоволително резервисти и има сериозен дефицит на артилерийски снаряди, защото доставката на военна помощ от западните сътрудници понижа.


Руската войска се пробва да превземе градовете и селата Тоненке, Орливка, Семеновка, Бердичи и Красногоровка в източната част на Дон...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР