Руските окупационни сили продължават да нанасят въздушни удари в Украйна,

...
Руските окупационни сили продължават да нанасят въздушни удари в Украйна,
Коментари Харесай

Окупаторът нанесе с тактическа авиация удари по Одеска област

Руските окупационни сили не престават да нанасят въздушни удари в Украйна, като във вторник задачите бяха в Одеска област, оповестява УНИАН, като се базира на Силите за защита на Южна Украйна. Руската тактическа авиация е нанесла ракетни удари денем и вечерта с ракети вид Х-31П.

" Врагът изпраща противорадарни ракети в опит да открие и унищожи системите за противовъздушна защита “, се споделя в известието. " В резултат на вражеските офанзиви няма потърпевши хора. Попадения обаче са регистрирани на територията на Одеса и Белгород-Днестровския регион на района. Окупаторите удариха откритата повърхнина, административната постройка и пристанищната инфраструктура “.

През нощта на 21 ноември руснаците нанесоха четири ракетни удара по цели на територията на Донецка област. Първите две ракети са попаднали на територията на болничното заведение в Селидово - разрушени са постройките на лечебното заведение, има ранени. Издирват хора под руините.

Няколко минути след удара по болничното заведение руснаците нанесоха още два ракетни удара по мина в региона на Донецк. Един чиновник на предприятието е умрял.

През нощта руснаците нападнаха и Украйна с дронове. Те изстреляха 10 безпилотни самолета вид " Шахед ". От Военновъздушни сили на Украйна оповестиха за свалени 9 БЛА. Унищожена е и ракетата " Искандер-К ".
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР