Руските журналисти получиха американски визи тази година със забележка, ограничаваща

...
Руските журналисти получиха американски визи тази година със забележка, ограничаваща
Коментари Харесай

Руските журналисти на сесията на ООН нямат право да мръднат извън центъра на Ню Йорк

Руските публицисти получиха американски визи тази година със забележка, ограничаваща придвижването им до 40 км от центъра на Ню Йорк. Руският външен министър Сергей Лавров се пошегува с групата си публицисти, че техните визи ще им разрешат да се поразходят из Съединените щати, съобщава ТАСС.

" Защо седите? Разходете се! Разрешено ви е! 40 километра ", сподели той пред представители на пресата в очакване на идната им среща в коридорите на сесията на Общото заседание на Организация на обединените нации. 

По-рано беше обявено, че съветските публицисти са получили американски визи тази година със забележка, ограничаваща придвижването им до 25 благи, което се равнява на 40 км от центъра на Ню Йорк. 

В предходни години на представителите на съветски медии бяха издадени журналистически визи вид I. Този път американското консулство издаде виза вид C2, която разрешава пътешестване до Съединените щати „ за неотложно и непрестанно директно прекосяване до централата на Организация на обединените нации ". На процедура това значи, че представители на съветската преса няма да могат, да вземем за пример, да посетят Вашингтон за изявление.

Инфо: ТАСС

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР