Руските футболни тимове бяха изхвърлени не само от реалния, но

...
Руските футболни тимове бяха изхвърлени не само от реалния, но
Коментари Харесай

Извадиха Русия и от най-известната футболна видеоигра


Руските футболни отбори бяха изхвърлени освен от действителния, само че и от виртуалния състезателен свят. Най-извествата футболна видеоигра " FIFA 22 " извади съветските тимове - клубни и народен, и футболисти.

" В знак на взаимност с украинския народ и също като толкоз доста хора по света, " EA Sports " желае неотложен завършек на нашествието в Украйна и приканва за мир. Следвайки образеца на сътрудниците ни ФИФА и УЕФА, " EA Sports " стартира процедура по унищожаване на съветския народен тим и всички съветски клубове в игрите " FIFA 22 ", " FIFA MOBILE " и " FIFA ONLINE ". Обмисляме интензивно и други промени, които ще създадем ", пишат от компанията.


Тъй като " EA Sports " поддържа и версия на същата игра, само че в хокея, се чака и там да бъдат отстранени съветски отбори.

В действителния живот ФИФА и УЕФА реагираха стремително и единствено няколко дни след първите военни офанзиви на Русия против Украйна обявиха, че вадят националния отбор на Русия от интернационалните срещи, а клубните - от европейските клубни шампионати. Националната футболна федерация на Полша първа съобщи, че няма да играе против " Сборная " в плейофа за квалификации за международното състезание в Катар.

Международният олимпийски и параолимпийски комитети приканиха за протест на спортисти от Русия и Беларус за интернационалните шампионати. На Русия беше отнето международното състезание по волейбол за мъже, както и обичайния кръг от Формула 1.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР