Руските енергийни носители са жизненоважни за планетата, защото в Руската

...
Руските енергийни носители са жизненоважни за планетата, защото в Руската
Коментари Харесай

Николай Качаров: Руските енергийни носители са жизненоважни за планетата

Руските енергийни носители са жизненоважни за планетата, тъй като в Руската федерация са повече от 50% от енергийния потенциал за сегашните начини за произвеждане на сила. Без този потенциал ще ни бъде по-трудно, по-скъпо, инфлацията ще продължава да е висока. Това сподели физикът Николай Качаров в предаването „ Говори в този момент " по Българска национална телевизия.

Проблемът по думите му е огромен и той е резултат от 50 години деяние или безучастие от страна на европейските страни, в това число и България. „ В стратегически проект имаме голям късмет да си преразгледаме картите, да ги сложим на масата, да си напечатаме малко пари, да си вдигнем инфлацията, само че по-късно ще стартира напредък ", счита той.

Според него задълженията на „ Топлофикация София " ще продължат да порастват. Приватизация на сдружението сега е невероятно точно поради тях и единственият метод това да се случи е страната да ги опрости.

По въпроса за развиването на нуклеарната енергетика Качаров съобщи, че положителният вид е разширение мощностите на АЕЦ „ Козлодуй ".

Според него България би трябвало да изследва и развива стандартния рандеман на газ. Той изрази неразбиране за какво не развиваме добива в българската акватория на Черно море, в случай че съседите ни добиват от залежи в непосредствена непосредственост и е невероятно на наша територия също да няма находища.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР