Руските богаташи няма да могат да карат новата хиперкола на

...
Руските богаташи няма да могат да карат новата хиперкола на
Коментари Харесай

Bugatti Chiron се оказа забранен в Русия

Руските богаташи няма да могат да карат новата хиперкола на Bugatti в родината си, стана ясно след известието на компанията, че е продала първия Chiron на клиент от Русия. Купувачът е трябвало да получи автомобила си в чужбина, защото по закон всички нови модели в страната би трябвало да са оборудвани със система за връзка в екстрени обстановки ЭРА-ГЛОНАСС.

Квотата на Bugatti за съветския пазар е един Chiron годишно. Производителят обаче не може просто да включи нужния модул към бордовата електроника. Всяка нова кола би трябвало да е минала сполучливо специфична стратегия за узаконяване, която включва два краш теста. При цена от €3.5 млн. за автомобил французите са решили, че процедурата е неоправдана от икономическа позиция.

Въпреки заплетената обстановка съветският дилър на Bugatti към този момент е приел поръчки за 2018 и 2019 година Сега притежателите са изправени пред казуса по какъв начин да снабдят хиперколите си с съветската навигационна система. В противоположен случай ще могат да се перчат с тях единствено в чужбина.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР