Рускиня почива в Доминиканската република и се оплаква от тълпите

...
Рускиня почива в Доминиканската република и се оплаква от тълпите
Коментари Харесай

Туристка: Това, което се случва в Доминикана тази година, е кошмар!

Рускиня почива в Доминиканската република и се оплаква от тълпите туристи в курортите на страната. Руската пътешественичка почива в Доминиканската република през януари и съпоставя броя на туристите в курортите на страната с естествено злополучие. 

И по този начин, за билет до плажна страна за двама, дамата заплати 193 хиляди рубли. Цената включва 10-дневен ол инклузив хотелски престой и самолетен билет.

" Често почивах в Доминиканската република, това е една от обичаните ми страни. Но това, което се случва тази година, е просто призрачен сън, оплака се тя от тълпите от хора.

Туристката показа, че поради огромни напор от хора, настаняването им в хотела е лишило съвсем 3 часа. 

Според рускинята голямото търсене на курортите в страната през януари се дължи на обстоятелството, че Египет и Турция сега са отвън сезон, а почивките в Мексико ще костват на почиващите доста повече, в сравнение с в Доминиканската република.

Туристката призна, че макар отличните плажове и красивото време, не може да се наслаждения пълноценно на почивката си.

" Има доста хора на всички места. Освен това на всеки 10 минути при вас идват търговци на сувенири, което е доста тревожно “, възмути се дамата.

Пътничката също съжали, че е отишла на една от екскурзиите с разходка с катамаран. " Беше извънредно! Огромни тълпи, опашки, доста яхти и кораби. Никога не съм виждал това преди. Сега в действителност си коства да се въздържате от пътешестване, с цел да не харчите пари и да не разваляте усещането “, заключи тя.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР