Руски водолази ще инспектират днес, 9 октомври,щетите, причинени от мощната

...
Руски водолази ще инспектират днес, 9 октомври,щетите, причинени от мощната
Коментари Харесай

Водолази ще инспектират Кримския мост след експлозията

Руски водолази ще инспектират през днешния ден, 9 октомври,щетите, породени от мощната детонация на Кримския мост, съобщи Ройтерс.

Експлозиятана моста, който е знак на анексията на Крим от Москва и който е основен път за доставки за съветските сили, сражаващи се в Южна Украйна, породи радостни реакции от украински представители, само че никой не пое отговорност за офанзивата.



Снимка: БГНЕС

Взривът стана ден след юбилея на Владимир Путин, навършил 70 години на 7 октомври.Той съответства и с назначението на генерала от военновъздушните сили Сергей Суровикин за началник на по този начин наречената съветска интервенция в Украйна.

Украинският президент Володимир Зеленски не загатна за гърмежа във видеобръщението си през вчерашния ден, само че сподели, чев Крим е облачно. " Но колкото и облачно да е, украинците знаят, че нашето бъдеще е слънчево. Това е бъдеще без окупатори в нашата територия, изключително в Крим ".

А ръководителят на украинския Съвет за сигурност и защита постна видео на моста дружно с видео на осъществяването на Мерилин Монро на песента " Честит рожден ден, господин президент! ".

Съветникът на Зеленски - Михайло Подоляк приписа детонацията на съветски представители, а говорителката на съветското външно министерство Мария Захарова съобщи, че украинската реакция на разрушаването на гражданска инфраструктура приказва за неговото терористично естество.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР