Руски секс гуру публикува доста скандално видео, в което използва

...
Руски секс гуру публикува доста скандално видео, в което използва
Коментари Харесай

Уникално! Секс гуру използва дупетата на няколко красавици като.... музикални инструменти

Руски секс гуру разгласява много скандално видео, в което употребява задните елементи на 5 дами като музикални принадлежности, написа " Дейли Мейл ". На фрагментите може да се види по какъв начин петте нищожно облечени като прислужници дами са легнали по стомах на хотелско легло. По-нататък във видеото прокламиралия се за гуру Алекс Лесли, който също по този начин ще взе участие в президентските избори в Русия през идната година, застава пред хубавиците и стартира да ги пошляпва по дупетата като девойките ги повдигат във въздуха.

Според думите на гуруто, чието същинско име е Александър Кирилов, женското тяло е " неповторим музикален инструмент ".

Пред камерата мъжът споделя: " Ще имаме музикална вечер. Като за начало ще ви кажа, че това е неповторим музикален инструмент, който няма еквивалент и аз ще изсвиря неподражаема музика на оргазма, която ще ви остави без мирис ".



След това Алекс Лесли декларира, че е належащо да настрои инструмента. Той продължава да пошляпва дупетата на девойките, които от своя страна стартират да стенат, пъшкат и да си повдигат задниците.

Гуруто им споделя да пъшкат по-силно и стартира по-бързо да ги удря откъм гърба, с цел да може да сътвори " симфония на стенанията ".

Лесли споделя: " По този метод вие издавате звуци, до момента в който вършиме секс. Правете го още по мощно и дано посвирим ".

След края на " концерта " той и девойките се приветстват един различен и секс гуруто пита аудиторията в мрежата дали са почувствали шедьовъра.

Превод и редакция: БЛИЦ

Видеото от необикновената " симфония " можете да видите ТУК



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР