Руски самолет ТУ-214, за който спекулира че вози на борда

...
Руски самолет ТУ-214, за който спекулира че вози на борда
Коментари Харесай

Владимир Путин в Москва ли остана?

Руски аероплан ТУ-214, за който спекулира че вози на борда си руският президент Владимир Путин, излетя от Москва и пое на север, без точна дестинация. Вероятно е кацнал в Санкт Петербург, съгласно информация от уеб страницата Flightradar24. 

Говорителят на президента на Русия, Дмитрий Песков отхвърли, че Путин пътува за Санкт Петербург и настоя че той продължава работата си в Кремъл. 

Руските организации отхвърлят и информацията за напускането на премиера Михаил Мишустин. " Интерфакс " оповестява, че Мишустин се намира на работното си място и организира редица заседание с членовете на държавното управление, включително и заседание за развиването на авиоотрасъла в Казан.

На 23 юни създателят на частната военна компания " Вагнер " , Евгений Пригожин, упрекна Министерството на защитата в удари против позициите на компанията и съобщи, че 25 000 души ще " оправят нещата ". Сутринта той съобщи, че " Вагнер " управлява военните уреди в града. Федералната работа за сигурност (ФСБ) стартира наказателно произвеждане.

Путин, в, призна, че обстановката в Ростов-на-Дону е сложна, само че даде обещание да я позволи. Той съобщи, че " дейностите, които разделят нашето единение, в действителност са дезертьорство пред личния народ " и ги дефинира като " нож в гърба ".
 В Русия апели за единение, името на Пригожин табу
В Русия апели за единение, името на Пригожин табу

Официални лица и политици не формулират заплахата
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР