Руски официални лица по различни причини няма да участват в

...
Руски официални лица по различни причини няма да участват в
Коментари Харесай

Руски официални лица няма да участват в Мюнхенската конференция по сигурността

Руски публични лица по разнообразни аргументи няма да вземат участие в Мюнхенската конференция по сигурността на 18-20 февруари. Това сподели в сряда на брифинг формалният представител на съветското външно министерство Мария Захарова, предава ТАСС.

„ Според съветското външно министерство съветските публични лица няма да вземат участие в идната среща на Мюнхенската конференция по политика и сигурност на 18-20 февруари тази година по разнообразни аргументи “, сподели тя.

По-рано прессекретарят на президента на Русия Дмитрий Песков заяви, че Владимир Путин няма да взе участие в конференцията в Мюнхен нито персонално, нито посредством видеовръзка.

Приблизително 35 държавни и държавни глави ще участват на Мюнхенската конференция по сигурността, която ще се организира от 18 до 20 февруари. Очаква се Съединените щати да бъдат представлявани от вицепрезидента Камала Харис и държавния секретар Антъни Блинкен, а немската делегация ще бъде водена от канцлера Олаф Шолц. Очаква се и присъединяване на президента на Украйна Владимир Зеленски.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР