Руски медии цитират полицията, че вратата на апартамента била заключена

...
Руски медии цитират полицията, че вратата на апартамента била заключена
Коментари Харесай

Изтръпнахме! При Много Съмнителни Обстоятелства От Балкона Си Падна Известен Разследващ Журналист! Преди Малко Издъхна Самият

Руски медии цитират полицията, че вратата на жилището била заключена от вътрешната страна. Той претърпял съществени пострадвания и изпаднал в кома, а през вчерашния ден е умрял.

Главният редактор на „ Нов ден “ Полина Румянцева обаче съобщи, че не има вяра гибелта на журналиста да е акцидент или самоубийство.

" За да се разбере какво се е случило, би трябвало да получим достъп до жилището му. С това в този момент се занимаваме. Ако се появят и най-малки доказателства за закононарушение, навреме ще ви осведомяваме ", сподели тя.

Според Румянцева няма аргументи Бородин да се е самоубил.

Максим Бородин беше един от публицистите, който направи разкрития за гибелта на бойците от " PMC Вагнер " в Сирия след въздушен удар на американските сили на 7 февруари тази година. През март младият мъж писал, че в локално село били докарани тела, за които се предполагало, че са на наемници.

Твърди се, че те са били изпратени в Сирия от сенчеста компания, притежавана от Евгений Пригожин, упрекнат в Съединени американски щати, че е основал " фабрика за тролове ", която се е пробвала да повлияе на президентските избори през 2016 година, прибавя АП, представена от Българска телеграфна агенция.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР