Руски изтребител Су-34 е бил свален от украинските противовъздушни сили,

...
Руски изтребител Су-34 е бил свален от украинските противовъздушни сили,
Коментари Харесай

ВСУ свалиха още един руски изтребител Су-34

Руски изтребител Су-34 е бил свален от украинските противовъздушни сили, заяви БНР с позоваване на украински осведомителни организации.

През тази нощ Русия още веднъж е атакувала Украйна с дронове.

Командващият украинските военновъздушни сили Николай Олешчук съобщи, че е бил свален съветски изтребител Су-34. Екипажът не е съумял да катапултира.

През миналата нощ Русия е изстреляла 19 дрона и шест ракети към Украйна, а украинските системи за противовъздушна защита са унищожили 13 от безпилотните летателни апарата и една ракета, заяви Ройтерс. Дроновете са свалени най-вече наоколо до фронтовата линия в Харкивска, Днипропетровска, Запорожка и Донецка област.

Западни анализатори настояват, че успеваемостта на украинската противовъздушна защита е понижава - през последните седмици делът на унищожените дронове е намалял с една трета, оповестява украинската осведомителна организация УНИАН.

Говорителката на оперативното командване " Юг " Наталия Гуменюк предизвести, че Русия се готви за нова масирана офанзива против Украйна. Русия модернизира ударни безпилотни самолети и продължава да усилва производството им.

Лондонската Организация за проучване на въоръженията при спорове твърди, че ракетите, които Северна Корея доставя на Русия, съдържат доста съставни елементи западно произвеждане. Експертите са стигнали до този извод след разбор на остатъци от балистични ракети, паднали в Харкивска област. Много от частите са създадени след началото на войната в Украйна, се споделя в отчета на специалистите.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР