Руски и украински медици отправиха апел чрез британския вестник “Дейли

...
Руски и украински медици отправиха апел чрез британския вестник “Дейли
Коментари Харесай

Медици искат разследване: Руснаци и украинци се самоубиват след изкаран COVID

Руски и украински медици насочиха зов посредством английския вестник “Дейли мейл ” да се проверяват зачестилите случаи на от хора, които са били лекувани от ковид в техните страни, написа.
Последният е 101-годишният съветски деец от Втората международна война, притежател на голям брой оценки. Той бил парашутист и е направил 119 скока в Будапеща, Прага и Виена при разбиването на нацистите, само че пада съдбовно от високо, откакто се прибира у дома от болнично лекуване от ковид.
 Пандемия: Самоубийствата измежду американските военни са се нараснали с 20% Пандемия: Самоубийствата измежду американските военни са се нараснали с 20%
Броят на самоубийствата измежду американските военни по време на пандемията се е нараснал с 20% в съпоставяне със същия интервал на предходната година..
Твърди се, че след август има най-малко още седем такива случая в Русия, измежду които са 45-годишна полицайка и 48-годишна лекарка. Толкова са скочилите от прозорци и в Украйна след октомври.
Това кара някои медици да считат, че може да има връзка сред медикаментите, с които са лекувани, и по-специално мощен антибиотик, употребен при пневмонии, за който се счита, че може да отключва халюцинации, тревога и мисли за самоубийство.
Уважаваният украински кардиолог Катерина Амосова счита, че би трябвало здравно следствие по тези случаи, а освен полицейско, с цел да се откри дали това е разследване на някакво деяние на COVID-19 върху нервната система.
 
 Самоубийствата в Япония за октомри - повече от всички умряли от COVID-19 Самоубийствата в Япония за октомри - повече от всички умряли от COVID-19
Коронавирусът вкарва японците в положение на стрес и им внушава терзания да не изпаднат в беднотия. Експертите предизвестяват, че пан...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР