Руски граждани стоят зад мелето между фенове на ЦСКА и

...
Руски граждани стоят зад мелето между фенове на ЦСКА и
Коментари Харесай

Руснаци провокирали боя в Пловдив

Руски жители стоят зад мелето сред почитатели на ЦСКА и Локомотив (Пловдив), които се биха по време на срещата сред двата отбора от българското състезание.

„ Всичко стартира от 2-3 съветски жители, които стартират да предизвикат нашите почитатели “, съобщи пред Нова телевизия тарторът на „ алената “ агитка Росен Петров. По думите му става въпрос за умишлена провокация. Той добави, че управлението на домакините от Локомотив не е поискало на стадиона да има полицейска защита.

„ Охраната е поета от частна охранителна компания. Така е декларирано от управлението на клуба. Тъй като това е мач с висок рис, полицейските чиновници бяха в непосредствена непосредственост до стадиона, тъй че да могат да реагират бързо и съответно, както и се случи “, обявиха от полицейските служби.

Гостите от ЦСКА завоюваха срещата с 1:0 след гол на Кирил Десподов. Ръководството на „ алените “ хвърли виновността за багра на терена на Локомотив и полицията. „ Домакинските последователи бяха проведени да нахлуят на пистата. От началото на мача те започнаха да се подреждат на мястото, от което по-късно групово минаха загражденията “, се споделя в формалната позиция на ЦСКА.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР