Руски ентусиасти съумяха само за четири дни да съберат повече

...
Руски ентусиасти съумяха само за четири дни да съберат повече
Коментари Харесай

Руснаци събраха милиони рубли, за да разберат истината за американците на Луната

Руски запалянковци съумяха единствено за четири дни да съберат повече от милион рубли за основаването на дребен галактически уред, който би трябвало да полети до Луната и да направи висококачествени фотоси на местата, където е кацнал американският „ Аполо ”, заяви РИА Новости, базирайки се на основателя на плана – Витали Егоров. Той съобщи, че задачата на акцията е да откри в действителност ли са кацали американците на естествения сателит на Земята. Освен това се възнамерява да се създадат фотоси и на руските станции „ Луна” и „ Луноход”, които са на повърхността на небесното тяло.

Егоров сподели, че непрекъснато се усилват събраните средства и е доста евентуално с остатъка от събраната сума да се сътвори и бордови компютър.

„ До този миг в обществото няма твърдо мнение по отношение на това действителни ли са били полетите на астронавтите от НАСА или всичко е било една имитация”, съобщи основателят на плана.

Той се надява, че апаратът може да полети на една от ракетите на Русия, Индия или Китай, които ще се насочат към Луната в околните 10 години.

Стана ясно и че основателите на плана работят за съветската частна галактическа компания „ Даурия Аероспейс”.

Приземяването на американците на Луната породи голям брой тайни теории. Скептиците смятат, че в действителност астронавтите не са били на спътника на Земята.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР