Руски дипломати координират хибридни атаки в България, заяви премиерът Кирил

...
Руски дипломати координират хибридни атаки в България, заяви премиерът Кирил
Коментари Харесай

Руски дипломати координирали хибридни атаки у нас

Руски дипломати координират хибридни офанзиви в България, съобщи министър председателят Кирил Петков по отношение на изгонените 10 чиновници на съветското посолство у нас. Той удостовери, че информацията за непозволените дейности е пристигнала от българските служби. " Няма нито един инцидентен изпъден. За всеки има съответни данни. Да, те не са обществени, само че ние ги знаехме доста добре и това, което виждаме - всички тези хибридни офанзиви, някой ги ръководи, тези координатори доста пъти са тъкмо тези шпиони ", настоя министър председателят и поздрави българските служби, че работят доста съществено.
Направено е изключение за един от дипломатите, тъй като имал дете. " Ние не сме арогантни, не е въпрос да покажем някаква експанзия, единственото, което желаеме да покажем, е, че няма да позволим различен да ни се меси във вътрешнополитическите и значимите ползи за България ", сподели министър председателят.
Петков още веднъж сподели, че България към този момент няма да изпраща военна помощ, а в случай че се стигне до там, първо ще има решение на Народното събрание.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР