Руски депутат призова да се застрелват уличните кучета и да

...
Руски депутат призова да се застрелват уличните кучета и да
Коментари Харесай

Депутат призова: Смъртна присъда за защитниците на улични кучета

Руски народен представител прикани да се прострелват уличните кучета и да се планува смъртно наказване за бранителите на животните.

Това стана на фона на нещастието в забайкалското село Домни, където бездомни кучета разкъсаха 7-годишна ученичка.

Депутатът на Законодателното заседание на Забайкалската територия Александър Михайлов сподели, че бездомните кучета би трябвало да бъдат отстреляни, а за техните бранители би трябвало да се планува смъртно наказване. Това съобщи той пред кореспондента на изданието " Чита.Ру ".

" Това, че кучетата не могат да се убиват, е безспорна нелепост, която някой ни е наложил. Живеех на село и си припомням, че там ги стреляха цялостен живот, а от кожите се правеха високи ботуши. Куче се разхожда без собственик за известно време - ликвидира се и без значение дали е нападателно или не. Кучетата не би трябвало да са бездомни ", сподели Михайлов.

Той назова " пета колона " деятелите за правата на животните, които пазят правата и хранят бездомни животни. „ Тези хора не просто заплашват сигурността на Русия, само че я подкопават. Трябва да разберем от кое място вземат парите за активността си, за лобиране на ползите си. Струва ми се, че това е някакъв непознат план, ориентиран към заличаване на руснаци благодарение на кучета “, добави депутатът.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР