Руски бизнесмен е бил арестуван в дома си в Лондон,

...
Руски бизнесмен е бил арестуван в дома си в Лондон,
Коментари Харесай

Руски бизнесмен е задържан в Лондон за пране на пари

Руски предприемач е бил задържан в дома си в Лондон, струващ милиони, от чиновници на специфичен отдел за следствие на евентуална незаконна активност на олигарсите.

58-годишният предприемач, чието име не се оповестява, е бил арестуван по съмнения в пране на пари, скрит план за машинация на Министерството на вътрешните работи и лъжесвидетелстване. Арестувани са били още двама души. Единият е 35-годишен мъж също по съмнение в пране на пари и оказана опозиция на полицията, когато се опитал да избяга с чанта цялостна с хиляди паунда в брой. Третият арестуван е мъж на 39 години, някогашен другар на сегашния сътрудник на предприемача. Той е арестуван в дома му в Пимлико, централен Лондон, за пране на пари и скрит план за машинация.

От Националната организация за престъпността оповестиха, че повече от 50 чиновници на специфичния отдел за битка с клептокрацията са взели участие в интервенцията. И тримата задържани обаче по-късно са били освободени под гаранция. От Агенцията оповестиха, че са осъществени повече от 100 акции за понижаване на опасността, която съставляват хора, свързани с режима на Владимир Путин и неговия хайлайф.

Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР