Руската военна операция в Украйна няма да доведе до глобален

...
Руската военна операция в Украйна няма да доведе до глобален
Коментари Харесай

Експерт: Байдън вече каза, че няма да има глобален конфликт заради Украйна

Руската военна интервенция в Украйна няма да докара до световен спор, това излиза наяве от позицията на американския президент Джо Байдън. Това разяснява дипломатът Любомир Кючуков в ефира на bTV.
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия-Украйна 725
Бившият външен заместник-министър обаче означи, че спорът е непредсказуем и днешните разбори може да не важат на следващия ден.

Това е началото на война, за жалост, без значение какви термини се употребяват. Политиката ще бъде неизменим детайл в този спор и в неговото решение, счита Кючуков.

Ако през вчерашния ден се опитвахме да предотвратим спор, значимото в този момент е обстановката да бъде държана под надзор и да няма още по-голяма ескалация, предизвести Кючуков.
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия-Украйна 725  Обмислят настаняването на украински жители в наши хотели Обмислят настаняването на украински жители в наши хотели  Московската борса със спад от близо 14 % при откриването на сесията Московската борса със спад от близо 14 % при откриването на сесията  Към момента не е ясно дали Русия планува изключително или военно състояние Към момента не е ясно дали Русия планува изключително или военно положение
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР