Руската поп-кралица Алла Пугачова заяви, че вече не притежава никакви

...
Руската поп-кралица Алла Пугачова заяви, че вече не притежава никакви
Коментари Харесай

Алла Пугачова вече няма никакъв имот в родината си

Руската поп-кралица Алла Пугачова съобщи, че към този момент не има никакви недвижими парцели в Русия. " Няма жилища, няма къщи, няма крепости ", добави тя.
В същото време цензурата в Русия е стигнала до обувките, написа в. " Известия " - " отменили " са обувките с името на Пугачова. Веригата магазини за обувки Econika ще промени марката Alla Pugacheva - ще бъдат непокътнати единствено буквите на певицата. Новото име ще звучи като Ekonika Premium от AП.

Алла Пугачова не поддържа войната с Украйна и предходната година емигрира в Израел. Съпругът ѝ, комикът Максим Галкин бе разгласен за " задграничен сътрудник ", а по-късно самата Пугачова също изиска да бъде включена в " черния лист ".

Артистите, напуснали Русия поради " специфичната военна интервенция ", измежду които и Алла Пугачова, ще се върнат тук след успеха " свели взор ", съобщи преди няколко дни заместник-председателят на Държавната дума на Русия Шолбан Кара-оол.

" В най-трудния миг те напуснаха страната и оттова, извън, започнаха да я цапат с тиня. Жал ми е за тези хора и ми се коства, че те са там, с цел да печелят точки, с цел да имат своето място под слънцето. Много скърбя, че да вземем за пример Алла Борисовна Пугачова, която помня от детството, която ни идваше на посетители в далечна Тува, по този начин падна в очите ми, че просто изчезна. Струва ми се, че когато нашата страна отстои своята истина, те би трябвало да се върнат с наведени глави ", сподели Кара-оол.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР