Руската операция в Сирия се приближава към края си, във

...
Руската операция в Сирия се приближава към края си, във
Коментари Харесай

Москва: Операцията в Сирия е към края си

Руската интервенция в Сирия се доближава към края си, по отношение на което съществуват няколко въпроса, които би трябвало бързо да намерят своето решение. Това съобщи съветският министър на защитата Сергей Шойгу по време на срещата си в Тел Авив с израелския си сътрудник Авигдор Либерман.
„ Трябва да се разиска всичко, което е обвързвано със Сирия. Операцията там отива към края си. Има няколко неща, които изискват бързо решение и е належащо разискване на вероятностите за по-нататъшно развиване на обстановката “ в страната, добави той.
„ Освен въпросите за нашето военно и военнотехническо съдействие (с Израел) несъмнено, основен и главен се явява въпросът, обвързван с битката с тероризма и обстановката в района “, сподели още Шойгу.
По думите му в изискванията на засилена терористична интензивност в целия свят е нужна единодушие на интернационалната общественост.
Руската интервенция в Сирия стартира в края на септември 2015 година, като от Москва показват, че тя е по искане на управляващите в Дамаск и е ориентирана против позиционни военни групи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР