Руската компания Р-Фарм, която произвежда ваксината Спутник V, възнамерява да

...
Руската компания Р-Фарм, която произвежда ваксината Спутник V, възнамерява да
Коментари Харесай

Руската компания Р-Фарм ще произвежда „Спутник V” в Германия

Руската компания Р-Фарм, която създава имунизацията „ Спутник V ”, има намерение да стартира производството на лекарството в Германия през лятото, съобщи БГНЕС.
Както организация DPA заяви в сряда, съответното изказване е направил икономическият шеф на компанията Александър Биков.
 Русия е подала заявление за включване на имунизацията Спутник V в програмата COVAX на Организация на обединените нации Русия е подала заявление за включване на имунизацията " Спутник V " в програмата COVAX на Организация на обединените нации
Директорът на Руския фонд за директни вложения (RDIF) Владимир Примак разгласи във вторник, че фондът е подал заявление до Световната зд...
Според организацията или юли в цех в баварския град Илертисен.
" Полагаме всички старания да стартираме производството през лятото. Вече имаме съоръжение и личен състав там ", сподели Биков.
EMA (Европейска организация по лекарствата) на 4 март разгласи началото на процедурата за поредно проучване на имунизацията „ Спутник V ”. Очаква се процесът да завърши доникъде на май, след което разработчиците ще могат да аплайват за позволение за търговия.
„ Очакваме решението на Европейската организация по медикаментите, тъй като то ще бъде правното съображение, въз основа на което можем да стартираме производството “, сподели Биков. Ваксините, създадени в Илертисен, могат да бъдат изпращани до страните от Европейски Съюз.
 „ Спутник лайт “ може да увеличи имунитета на преболедували COVID-19 „ Спутник лайт “ може да увеличи имунитета на преболедували COVID-19
Ваксината „ Спутник лайт “ може да се употребява за повишение на имунитета при преболедували коронавирусна зараза. Това съоб...
Руският фонд за директни вложения чака, че Европейски Съюз ще се управлява от чисто в процеса на кандидатстване. Според ръководителя на фонда Кирил Дмитриев съветската страна чака, че след Унгария и други членове на Европейски Съюз ще одобрят потреблението на „ Спутник V ”, без значение от решението на Европейската организация по медикаментите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР