Руската Газпромбанк съобщи днес, че венецуелската национална петролна компания Петролеос

...
Руската Газпромбанк съобщи днес, че венецуелската национална петролна компания Петролеос
Коментари Харесай

Газпромбанк отрече венецуелската национална петролна компания да е откривала нови сметки

Руската " Газпромбанк " заяви през днешния ден, че венецуелската национална петролна компания Петролеос де Венесуела (PDVSA) е разкрила сметките си в банката преди няколко години и скоро не е откривала нови, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.
 Националната петролна компания на Венецуела пробвала да изнесе държавни пари в България, твърди венецуелски народен представител
Снощи организацията по-рано, базирайки се на свои източници и вътрешен документ, че " Петролеос де Венесуела " е поискала от клиентите на взаимните си компании да внасят сумите от петролните продажби в сметка, открита неотдавна в " Газпромбанк ".

Подчертаваме, че няма открити нови сметки и банката не възнамерява да открива нови сметки, показва Газпромбанк.

Американската администрация вкара наказания против " Петролеос де Венесуела " на 28 януари. В същото време американското министерство на финансите даде обещание да стартира да издава краткотрайни лицензи, които разрешават да се вършат някои преводи на петролно-газовата компания.

Освен това Вашингтон съобщи на самопровъзгласилия се за краткотраен президент на Венецуела Хуан Гуайдо контрола върху част от венецуелските активи в американски банки. Според уверенията на Вашингтон американската страна се пробва да окаже оптимално въздействие, тъй че венецуелският президент Николас Мадуро да се насочи към предварителни президентски избори.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР