Руската фигуристка Камила Валиева, която се готви за началото на

...
Руската фигуристка Камила Валиева, която се готви за началото на
Коментари Харесай

Камила Валиева с първи коментар: Емоционално изтощена съм

Руската фигуристка Камила Валиева, която се готви за началото на самостоятелното съревнование при дамите на Олимпийските игри в Пекин, съобщи, че е прочувствено изтощена от събитията в последната седмица.

" Тези дни бяха доста сложни за мен ", сподели 15-годишната фигуристка пред съветския Първи канал.

Валиева за първи път разяснява допинг абсурда, който се развихри към нея в Китай.

" Сякаш не ми останаха повече страсти. Щастлива съм, само че в това време съм прочувствено изтощена ", съобщи рускинята, която бе позволена до присъединяване в самостоятелната конкуренция от Спортния трибунал (КАС).

Ако Камила Валиева обаче заеме едно от първите три места в класирането, няма да има гала по награждаването, оповестиха по-рано от Международния олимпийски комитет (МОК) поради опцията тя въпреки всичко да получи наказване след осъществяване на цялостното следствие по допинг проблема.

Валиева разяснява, че е гледала цялото чуване от олимпийското село посредством видео линк.

" Седях там в продължение на 7 часа. Имахме единствено една 20-минутна отмора. Стоях и гледах. Беше доста мъчно, само че явно това е един от моментите, които би трябвало да преодолея ", добави фигуристката и акцентира, че целият развой я е научил, че животът на възрастните " може да бъде неправдив в някакъв миг ".

Кратката стратегия при дамите във фигурното пързаляне ще се организира през днешния ден по обяд българско време, а волната - на 17 февруари.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР