Руската фигуристк, актриса и тв водеща Анна Семенович сподели в

...
Руската фигуристк, актриса и тв водеща Анна Семенович сподели в
Коментари Харесай

Анна Семенович показа какъв бюст е имала на 17 години и вдигна тост за него

Руската фигуристк, актриса и тв водеща Анна Семенович показа в Instagram свои фотоси като студентка и описа под тях за фамозните си гърди, съобщи Рен тв.

" Все отново моите гърди се тези, които ме хранят, само че и основната ми съперничка. Каквото и да съм правела до момента в живота си - печелех медали на надпревари и популяризирах страната си, печелех добре като певица в известна група, повеждам телевизионни стратегии, фотографирам се в киното, обикалям страната с гастроли... И все пак цялото внимание е ориентирано към тях. Даже стартирам да ги ревнувам за дългогодишната им популярност в медиите. Ето и през днешния ден видях няколко топ вести за моето богатство. Оставам с усещането, че обилните ми гърди в нашата страна се ценят повече от всичко, което върша.

Затова довечера взех решение да се срещна с приятелки, отворих бутилка хубаво вино и вдигнахме тост за моите гърди. Предлагам всички, които наблюдават непрекъснато за тази част от тялото ми да създадат същото - да вдигнат чаши за гърдите на Ани Семенович. Това ще ѝ бъде доста прелестно ", написа хубавицата.

Тя споделя и за фотографията, когато е на 17 години. Тогава тя се занимавала с фигурно пързаляне и възнамерявала да стане олимпийска шампионка. Спомня си още, че в нея били влюбени двама от най-видните студенти, само че нямала време за обич, тъй като се говела за първия си международен шампионат.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР