Руската федерация е прехвърлила елементи от новата зенитно-ракетна система С-500

...
Руската федерация е прехвърлила елементи от новата зенитно-ракетна система С-500
Коментари Харесай

Буданов: Русия е прехвърлила елементи от новата зенитно-ракетна система С-500 в Крим

Руската федерация е трансферирала детайли от новата зенитно-ракетна система С-500 в Крим за пробно потребление на установката. Това разкри началникът на Главното разследващо ръководство (ГРУ) към Министерството на защитата в Киев Кирило Буданов, предава.

По думите му съветските войски пробват да засилят противовъздушната защита в Крим. В тази връзка се внедряват нови модели за Противовъздушна отбрана.

" Сега се появиха най-новите детайли на С-500, които по принцип ще бъдат пробни, само че те към този момент се появиха там (в Крим ) “, посочи Буданов.

Началникът на украинското ГРУ добави, че руснаците не престават да употребяват Кримския мост за прекачване най-вече на военни и някои други товари.

" Керченският мост постоянно се е употребявал, употребява се в този момент и ще се използа, до момента в който съществува. Фактът, че главно фериботите транспортират товари - да, това е правилно, само че те също минават през моста. Товарът по него е по-малък като размер, само че за личния състав това е главният маршрут “, изясни още Буданов.

С-500 " Прометей “ е най-модерната съветска противовъздушна система с огромен обхват. Тя е предопределена да добави съществуващите системи С-400, осигурявайки ново равнище на противоракетна защита.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР