Руската федерация е натрупала много военнослужещи, които въоръжените сили на

...
Руската федерация е натрупала много военнослужещи, които въоръжените сили на
Коментари Харесай

Михаил Подоляк безкомпромисно: Русия е натрупала много жива сила, която трябва да унищожим възможно най-бързо. Тоест трябва да правим не по 1000 погребения за Русия на ден, а 2500, 3000 или по-добре, 5000!

Руската федерация е натрупала доста военнослужещи, които въоръжените сили на Украйна би трябвало да унищожат допустимо най-бързо. За да започнете последния стадий от войната, би трябвало да отстраняваме 5000 нашественици дневно. Това съобщи в ефира на националния телемаратон съветникът на украинския президент о Михайло Подоляк, представен от организация УНИАН.
 
" Наистина Русия е натрупала доста жива мощ, която би трябвало да унищожим допустимо най-бързо. Тоест би трябвало да вършим не по 1000 погребения за Русия дневно, а 2500, 3000 или по-добре, 5000. Само това може да постави завършек на тази война. Само заличаване, заличаване, заличаване ", акцентира Подоляк.
 
Той сподели и какви оръжия са нужни на въоръжените сили на Украйна, с цел да усилят загубите на съперника. Става дума за танкове, самолети и ракети с огромен обхват. " Това са трите инструмента, от които незабавно се нуждаем на този стадий. Нуждаем се също от 155 мм снаряди, имаме потребност от ракети за противовъздушна защита. За всичко това ще се приказва на следващата среща във формат " Рамщайн ", сподели той.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР