Руската федерация би могла да премести загубения обем транзит на

...
Руската федерация би могла да премести загубения обем транзит на
Коментари Харесай

Русия може да увеличи доставките на газ през Черно море и Турция, в замяна на спрения Северен поток

Руската федерация би могла да реалокира изгубения размер пренос на природен газ по спрения по механически аргументи газопровод " Северен поток " в Черноморския район, създавайки доста огромен газов хъб в Турция - в случай че европейските сътрудници проявят интерес към това. Това съобщи по време на пленарната сесия на форума " Руска енергийна седмица " (провеждащ се за 5-та година) президентът Владимир Путин, представен от Интерфакс.

Той напомни, че Русия доставя газ за Турция посредством морските газопроводи " Турски поток " и " Син поток ". Руският президент означи, че по това направление има висока степен на икономическа целенасоченост и сигурност за доставките на газ.

" Що се отнася до газа, сигурно ще го пласираме на международните пазари ", сподели президентът.

Той означи, че в близко бъдеще ще стартира строителството на газопровода " Силата на Сибир 2 " и неговото продължение в Монголия - " Съюз-Изток ".

Русия не има намерение да доставя енергийни запаси на тези страни, които решат да лимитират цените им, съобщи съветският президент Владимир Путин.

" Русия няма да работи обратно на здравия разсъдък - да заплаща за своя сметка за благосъстоянието на някой различен. Ние няма да доставяме енергийни запаси на тези страни, които лимитират техните цени ", сподели Путин по време на форума " Руска енергийна седмица ", представен от Интерфакс.
 Подаването на газ по „ Турски поток “ понижава
Подаването на газ по „ Турски поток “ понижава

Какви са причините
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР