Руската Федерална служба за сигурност съобщи, че при масовата стрелба

...
Руската Федерална служба за сигурност съобщи, че при масовата стрелба
Коментари Харесай

ФСБ: 40 убити убити и 100 ранени след стрелба в концертна зала в Москва

Руската Федерална работа за сигурност заяви, че при всеобщата пукотевица в концертната зала " Крокус хол " са убити 40 и са ранени 100 души.

Стрелбата е почнала изненадващо довечера преди концерт на група " Пикник " в „ Москва.

На видеа, появили се в обществените мрежи се виждат двама от нападателите, които убиват защитата при влизането си, а по-късно блокират входа.

По думите на очевидци нападателите са били трима или петима, облечени в камуфлажни облекла, с маски, въоръжени с автоматизирано оръжие, минимум двама са били с раници.

Те са разкрили пукотевица в залата, в един миг невъзмутимо са почнали да разстрелват един по един хората пристиснати в ъгъла на залата, където не е имало никаква опция да се укрият. По-късно видеото с разстрела беше отхвърлен, поради извънредно жестоките и мъчителни фрагменти.

Съобщава се и за мощен гърмеж, след който е избухнал пожар. Хората, които са съумели да се качат на покрива са били евакуирани с подемна техника. Покривът на постройката гори и е почнал да се срутва.

Около 50 екипа на " Спешна помощ " са изпратени на мястото, там се намират и елементи на ОМОН и специфичните сили. Засилена е защитата на летищата.

Очаквайте още детайлности.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР