Руската държавна телевизия показва как чеченският лидер Рамзан Кадиров инспектира

...
Руската държавна телевизия показва как чеченският лидер Рамзан Кадиров инспектира
Коментари Харесай

Чеченският лидер Рамзан Кадиров инспектира войските

Руската държавна телевизия демонстрира по какъв начин чеченският водач Рамзан Кадиров инспектира войските на път за Украйна. На фрагментите се вижда по какъв начин той награждава един боец и приказва с други бойци на церемонията в Грозни.

Около 2 500 бойци са подготвени за разполагане, като множеството от тях се връщат в Украйна след къс отпуск .

45-годишният Кадиров ръководи Чечня с желязна ръка от 2007 година Той е най-дълго управлявалият водач на съветския район.

Не е ясно какво ще направи Кадиров, който е една от най-влиятелните фигури в Русия. Той поддържа близки връзки с съветския президент Владимир Путин, като се среща постоянно с водача на Кремъл .

За последно двамата се срещнаха на 5 август в Сочи.

Кадиров изигра значима роля в насърчаването на войната на Русия в Украйна и нае бойци, с цел да се бият дружно с съветските войски, които претърпяха тежки загуби в Украйна.
 И Кадиров желае свои наемници
И Кадиров желае свои наемници

Той потегля по стъпките на Пригожин

По време на неговото ръководство районът е упрекван в всеобщи нарушавания на човешките права, в това число против хора, обвинени в хомосексуалност. Той е упрекнат в поръчване на политически убийства на съперници, живеещи в Европа.

Кадиров оказа помощ за събирането на бойци за войната в Украйна, до момента в който Кремъл е изправен пред проблеми с работната мощ, което евентуално му дава прочут лост.
 Още година война предвижда Кадиров, с цел да бъдат реализирани задачите
Още година война предвижда Кадиров, с цел да бъдат реализирани задачите

Преговори със Зеленски биха били неточност

Съобщава се, че през март Кадиров е пътувал до Украйна, където се счита, че членовете на неговата калена в борби милиция се бият дружно с постоянните съветски сили.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР