Руската бивша баскетболистка Екатерина Лисина, която е призната за притежателката

...
Руската бивша баскетболистка Екатерина Лисина, която е призната за притежателката
Коментари Харесай

Най-дългите крака в света и тяхната секси притежателка се разходиха по улиците на Кубан

Руската някогашна баскетболистка Екатерина Лисина, която е приета за притежателката на най-дългите крайници в света, описа своята история на триумфа и компликациите, с които тя се сблъсква във всекидневието си. Притежателката на най-дългите крайници в света е жителка на град Лабинск. Лисина неотдавна бе включена в Книгата на върховете на Гинес. При височина 2,05 метра дължината на краката ѝ е 132,2 сантиметра.

Междувременно, по думите на Лисина, да се записва върха не е било толкоз елементарно, колкото наподобява на пръв взор.

„ Книгата на върховете на Гинес имаше много строги условия. Трябваше цели 17 пъти да ме премерят. Цял живот толкоз не съм се мерила “, признава момичето.

Лисина също признава, че когато е подавала поръчката за върха не е очаквала в действителност да стане собственичката на най-дългите крайници в света.
„ Първоначално аплайвах за най-високата професионална моделка, само че отговор получих за най-дълги крайници “, споделя Лисина.

Въпреки своя много висок растеж, 29-годишното момиче съвсем не изпитва никакви проблеми в ежедневния живот. Единственото стеснение е изборът на обувки.

„ Големи проблеми имам с обувките. Нося 47-ми размер и това също е връх в Русия “, отбелязва Екатерина.

В сбирката си от награди Лисина има злато от шампионата на Европа, сребро от международно и бронзов орден от Олимпиадата през 2008 година.
Днес Лисина интензивно започва кариерата си на модел.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР