Руската авиокомпания Аерофлот организира специален полет от София за връщане

...
Руската авиокомпания Аерофлот организира специален полет от София за връщане
Коментари Харесай

Аерофлот прибира руснаци със специален полет от София на 3 март

Руската самолетна компания " Аерофлот " провежда специфичен полет от София за връщане на съветски жители в чужбина, оповестиха от компанията.

Полетът се извършва взаимно с самолетна компания " Россия ". Полет FV6528 ще излети от София на 3 март в 13:05 ч. и ще дойде на летище " Шереметиево " в 17:10 ч. (местно време).

Полетът е предназаначен за съветски жители, които се намират отвън страната и имат билет за която и да е съветска самолетна компания, която не е съумяла да реализира полет до Русия, с цел да се приберат в страната.

България вкара възбрана за политане, кацане и нахлуване на съветски самолети във въздушно пространство на страната, считано от 26 февруари.

Всички въздухоплавателни средства с лиценз, публикуван от Руската федерация, не могат да навлизат в суверенното въздушно пространство на България, в това число въздушното пространство над териториалните води.

Действието се подхваща по отношение на изострянето на военния спор и в символ на взаимност с Украйна, показаха от Министерство на външните работи.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР