Руската авиация е провела в сряда на разсъмване въздушна атака

...
Руската авиация е провела в сряда на разсъмване въздушна атака
Коментари Харесай

Русия изпрати Су-30 с ракети срещу Одеса, всичките X-59 са свалени над Черно море

Руската авиация е провела в сряда призори въздушна офанзива против Одеса с три ракети Х-59, заяви оперативното командване „ Юг “. Всички ракети са били прехванати и унищожени от украинските елементи за Противовъздушна отбрана.

„ Призори съперникът насочи над Одеса три крилати ракети Х-59. Откъм Черно море със самолети Су-30 съперникът се опита да нападна южната част на района. Всички ракети са свалени от силите за противовъздушна защита над морето “, се споделя в отчета на командването, представен от Offnews.bg.

Също тази нощ частите на противовъздушната защита са унищожили шест безпилотни самолета камикадзе Shahed-136 на метода им към Киев.

В Одеса локалната общност води диалози за демонтирането на паметника на Екатерина II в града, сходството на императрицата, основателка на града. Монументът е бил видоизменен в подтекста на войната, която Кремълската империя води против Украйна. Към оплискания с алена багра, напомняща кръв, цокъл на монумента, се добави алена качулка на главата и бесило в ръката на статуята.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР