Руската армия тихо извършва тест на ракети земя-въздух с новата

...
Руската армия тихо извършва тест на ракети земя-въздух с новата
Коментари Харесай

Американските медии разкриват тестове на руски С-500 Прометей

Руската войска безшумно прави тест на ракети земя-въздух с новата система С-500 Прометей , оповестява CNBC, цитирайки анонимни източници " директно осведомени с американското разузнаване, по отношение на оръжейната стратегия ".

По време на тестването, ракета е съумяла сполучливо да порази цел на 482 км, което е с 80 км повече от всеки прочут тест .

Руското министерство на защитата и разработващите оръжията, Алмаз-Антей, не са създали публични изказвания за настоящото положение на програмата С-500 или за каквито и да било хипотетични проби, които са или не са извършени.

С-500 Прометей е нова ракетна система " земя-въздух ", която се чака да бъде призната на въоръжение в съветската войска до 2020 година

Макар в спецификациите на С-500 да остават класифицирани, обществено налична информация демонстрира, че тя ще бъде в положение да прихване и да нападна разнообразни цели, в това число безпилотни, стандартни, " Стелт " самолети и хиперзвукови оръжия .

Комплексът ще употребява направлявана ракета с уголемен обсег 40N6, способна да прихваща цели до 250 км и даже да поразява цели на височина 96 км .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР