Руската армия сега е по-способна, отколкото по всяко време след

...
Руската армия сега е по-способна, отколкото по всяко време след
Коментари Харесай

Доклад: Руската военна мощ днес е най-голяма от времето на студената война

Руската войска в този момент е по-способна, в сравнение с когато и да е след края на Студената война, развиване, което идва, когато западните страни са все по-загрижени за ролята на президента Владимир Путин, сочи отчет, представен от организация Блумбърг.

Russia’s military is now more capable than at any time since the end of the Cold War, according to a new report
— Bloomberg (@business)
 Нови машини на Парада на успеха на аления площад (ВИДЕО) Нови машини на Парада на успеха на аления площад (ВИДЕО)
Точно в 10 часа на Червения площад в Москва стартира Парадът на успеха по случай 75-та годишнина от успеха във Великата отечествена...
След повече от десетилетие вложения и промени, съветските войски са по-добре екипирани и по-професионални от своите прародители, съгласно „ Военната рационализация на Русия: оценка “, отчет, оповестен от основания в Лондон Международен институт за стратегически проучвания.
„ Днес съветските въоръжени сили са боен инструмент със качества, който Москва показва подготвеност да употребява или да заплаши с потреблението му “, се споделя в отчета.
През юли Кремъл приветства обществено проектите на администрацията на Тръмп да изтегли към 12 000 военнослужещи от Германия, като аргументира, че няма опрощение за тяхното продължаващо наличие.

Today is the Russian Ground Forces Day! Today we honour all those who serve Russia on land, guarding its peacesovereignty. Russian Ground Forces make the main striking force of the Russian Army
— Russia in RSA
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР