Руската армия никога не избира граждански обекти за мишени на

...
Руската армия никога не избира граждански обекти за мишени на
Коментари Харесай

Лавров: Има ли България сведения какви военни обекти е поразила Украйна в Русия

Руската войска в никакъв случай не избира цивилен обекти за цели на територията на Украйна, всички удари целят разрушение на военната инфраструктура, заяви на онлайн брифинг съветският външен министър Сергей Лавров в отговор на въпрос, заложен от български публицист, съобщи Българска телеграфна агенция.

" Повтарям още веднъж, нашата войска в никакъв случай не избира умишлено за цели цивилен обекти и в никакъв случай не стреля просто ей по този начин, всички удари се насочват против обекти от военната инфраструктура ". акцентира Лавров. Той съобщи, че украински подразделения нееднократно са разполагали тежка военна техника в дворовете на жилищни здания и на територията на разнообразни цивилен обекти.

В същото време украинската страна цели преди всичко разрушаването на чисто цивилен обекти, добави съветският външен министър.

" Ако в България, като другар на настоящия (киевски) режим има някакви сведения какви военни обекти Украйна е поразила на съветска територия, с цел да оправдаят най-малко някак това, което те вършат, като обстрелват жилищни квартали, бих бил доста благодарен ", добави той, обръщайки се към българския публицист.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР