Руската агресия в Украйна сблъска в студиото на ТВ „Европа“

...
Руската агресия в Украйна сблъска в студиото на ТВ „Европа“
Коментари Харесай

Сблъсък заради Украйна – Костадинов: Да се освободим от американски предатели, Дойчев: Вас никой не може да ви освободи

Руската експанзия в Украйна сблъска в студиото на ТВ „ Европа “ един против различен политолога Момчил Дойчев, който е и съпредседател на Атлантическия съвет в България и проруския националист Костадин Костадинов.

„ Става дума за един маниакален режим, който убива освен украинци, само че и руснаци. За първи път след Втората международна война имаме пълномащабна война в сърцето на Европа. Западната цивилизация проспа в блаженство и продажност последните 30 години. Виждаме безгръбначни западни водачи, които като Шрьодер се продават на Путин за 1 млн. $. Тази политика докара до тази война. Инициаторите на войната знаят, че Европейски Съюз не съставлява военна опасност за никого, а НАТО е защитителен съюз. Проблемът е дали ние, българите, сме подготвени да пазиме нашата независимост и народна власт. Трябва да си отговорим - наследници на Левски или на националните предатели сме. Позорно е България да не се окаже помощ на Украйна. Ако през днешния ден имахме международен водач като Рейгън, щеше да принуди Путин да си изяде оръжията и да разпадне империята на злото. Но в този момент няма мощни политици. Тази война е ценностна война, това не е война единствено против Украйна. Путин няма да се спре единствено с експанзия против Украйна, скоро може да нападне Молдова и няма кой да го спре. Ще направи провокация против Полша и Балтийските страни. Води от години война хибридна и против нас “, съобщи в студиото доцент Момчил Дойчев.

Според бранителя на путинизма Костадин Костадинов глобите против Русия нямат връзка с българския народен интерес. Конфликтът е жарък от американците.

„ Такъв спор се случва не за пръв път в Европа. Американците нападнаха по същия метод Югославия. Там бяха убити хиляди цивилни, разрушена инфраструктура. Тогава това навлизане не беше глобено. България оказа помощ на тази експанзия. Тогава Европа утвърди ударите “, твърди Костадинов.

„ Това е неистина, вие сте непрестанно по всички малките екрани, за да манипулирате хората. Ние сме в Европа, а не в Евразия. В Югославия имаше деспотичен режим, който провокира етнически прочиствания и кръвопролития. Този режим приключи с присъди от съда в Хага “, нападна доцент Дойчев съперника си.

„ Участваме в психо диспансер, а не в сериозен диалог. Платена пета колона шества по медиите и насажда американските ползи. По малките екрани вървят някакви хорица като вас, които изясняват, че България може да бъде нападната, че е застрашена ", отвърна водачът на „ Възраждане “, забравяйки, че единствено преди седмици твърдеше, че българското Черноморие може да бъде обстрелвано и е застрашено при възможен спор, или в случай че на наша територия се разположат натовски бази или местоположения.

„ Не извинявам дейностите на Путин, само че не извинявам и украинците, които избиваха години наред сънародниците си в Донецк и Логанск. България не е свободна страна и би трябвало да се освободим от американски предатели “, опита нова провокация Костадинов, визирайки събеседника си.

„ Вие сте изменник, само че съветски, тъй като защитавате непознати, небългарски ползи. Руската пета колона се е задействала и обикаля студията на малките екрани. Трябва да се отърсим от страховете си и да застанем зад полезностите на нашите родолюбци и бунтовник, които бяха наричани русофоби, тъй като обичаха България “, съобщи политологът.

Костадинов опита да заиграе с мита за 3-ти март и нападна Дойчев с въпроса: „ Ще празнувате ли националния празник? “

„ Вас никой не може да ви освободи. Ще чествам, само че 3-ти март 1918 година, а не подправени освобождения “, отговори Дойчев, визирайки датата, на която е подписан унизителният за Русия Брест-Литовски кротичък контракт, в който България е измежду спечелилите.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР