Руска туристическа агенция обещава прекрасно семейно ски пътуване до луксозен

...
Руска туристическа агенция обещава прекрасно семейно ски пътуване до луксозен
Коментари Харесай

Северна Корея кани руснаци на ски

Руска туристическа организация дава обещание прелестно " фамилно ски пътешестване до първокласен курорт " край столицата на Северна Корея - Пхенян.

Това е първата реклама откогато изолираната страна затвори границите си поради Covid-19.

Срещу 750 $ съветските туристи към този момент могат да се запишат като първите, които ще се върнат в страната за четиридневно пътешестване до ски курорта Масикрьонг, съгласно обявата на уеб страницата на съветската туристическа организация " Восток Интур ".

" В Масикрьонг ще се озовете в същински парадайс за феновете на зимните спортове ", гласи рекламата, която акцентира " чистия планински въздух и превъзходните гледки ".

Рекламираното пътешестване до е планувано да потегли от съветския пристанищен град Владивосток на 9 февруари.

Според обявата таксата покрива двупосочните полети от Владивосток до Пхенян и пътуването с рейс до ски курорта, който се намира на върха на 1360-метров връх. Маршрутът включва и визити на локални музеи и храмове.

Държавните медии не удостоверяват публично тази информация и не престават десетилетията на безмълвие във връзка рождения му ден

Според уеб страницата на организация " Восток Интур " тя провежда постоянни екскурзии до Китай, като севернокорейското пътешестване е последното й допълнение.

Саймън Кокеръл - общоприет управител на Koryo Tours, съобщи, че това ще бъде първото му пътешестване до Северна Корея след затварянето през януари 2020 година Определи го като " позитивен знак ", само че предизвести да не се допуска, че значи по-широко възкръсване на туризма.

" Бих бил внимателен в догатката, че това ще докара до общо отваряне за всички туристи ", счита специалистът.

Пушка, шапка, ръкавица на космонавт и военни дронове – които са нарушаване на глобите на Организация на обединените нации, са част от скъпите блага

Северна Корея не е оповестила обновяване на туризма, само че съгласно държавната осведомителна организация KCNA министърът на външноикономическите връзки Юн Джонг Хо се е срещнал с губернатора на Администрацията на морските територии на Москва Олег Кожемяко по време на визитата си в Северна Корея през декември.

KCNA заяви, че двете страни са разискали " въпросите за слагане на междурегионалното икономическо съдействие на по-висок стадий ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР