Русия заяви във вторник, че се противопоставя на санкциите срещу

...
Русия заяви във вторник, че се противопоставя на санкциите срещу
Коментари Харесай

Русия е против санкциите срещу хунтата в Мианмар

Русия съобщи във вторник, че се опълчва на глобите против, предупреждавайки, че наказателните ограничения могат да провокират революция в страната.
" Курсът към закани и напън, в това число потреблението на наказания против сегашните управляващи на Мианмар, няма бъдеще и е извънредно рисков ", съобщи представител на съветското външно министерство организация Интерфакс.
Подобни политики биха „ тласнали бирманците към пълностоен цивилен спор “.
и дерайлирал опита на страната с народна власт.
Според локална мониторингова група над 550 души са били убити при безредици против преврата.
Международните сили се стремят да оказват напън върху военните, като удрят разтегнатите й бизнес ползи, които включват доходоносната търговия с нефрит и рубини.
 Ситуацията в Мианмар - на ръба на революция Ситуацията в Мианмар - на ръба на революция
Специалният делегат на Организация на обединените нации в Мианмар, Кристин Шренер Бургенер е предизвестил за възможна " неизбежна кървава баня " от страна на военн...
Но до момента нито глобите, нито апелите за въздържаност не демонстрират признаци за задържане на хунтата, защото тя се бори да потуши необятно публикуваните безредици.
Миналата седмица Съветът за сигурност на Организация на обединените нации единомислещо „ изрази дълбока угриженост от бързо влошаващата се обстановка “.
Русия се стреми да развие връзки с военната хунта, а заместник-министърът на защитата на Русия Александър Фомин се причисли към годишния церемониал от предишния месец, показващ военната мощност на Мианмар.
Докато режимът организираше парада за Деня на въоръжените сили, бяха убити повече от 100 души.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР