Русия заяви в четвъртък, че ще разшири списъка с лица

...
Русия заяви в четвъртък, че ще разшири списъка с лица
Коментари Харесай

Русия обяви още санкции срещу представители на ЕС

Русия съобщи в четвъртък, че ще разшири листата с лица от Европейски Съюз, на които е неразрешено да влизат в страната, след западните наказания, въведени поради военните дейности на Москва в Украйна.

„ Ограниченията се отнасят за висшето управление на Европейския съюз, в това число редица европейски комисари и ръководители на военни структури на Европейски Съюз, както и голямото болшинство от членовете на Европейския парламент, които предизвикват антируската политика “, се споделя в изказване на външното министерство.

Мирките ще обиден " високопоставени чиновници,... както и общественици и медийни чиновници, които са персонално виновни за насърчаването на противозаконни антируски наказания, подбудителство на русофобски настроения и нарушение на правата и свободите на рускоезичното население ", прибавя се в изказването. Министерството съобщи, че делегацията на Европейски Съюз в Москва е била осведомена, добавяйки, че " всевъзможни враждебни наказания " от Европейски Съюз и неговите членове ще провокират " недопечен отговор ". /БГНЕС, АФП
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР